Loading
Top

RÓLAM

Görgess le
Gyerekkorom óta ég bennem a szenvedély a fotózás és filmezés iránt. Az álmom vált valóra, hogy megoszthatom a világgal a lencsén keresztül rögzített pillanatok varázsát.

Több éves tapasztalattal rendelkezem és számos elismert céggel, köztük a Nestlével és a Rossmannal is dolgoztam már. Jelenleg a Fatmama étteremben tartalomgyártóként, illetve szabadúszóként tevékenykedem. Fiatal és rugalmas személyiség vagyok, aki szereti a kihívásokat, és szenvedélye a fotózás és filmezés. Profi felszereléssel rendelkezem, amely több kamerát is magában foglal.

Az évek során az alkotás művészetének magával ragadó világába kalandoztam, és ma büszkén mondhatom, hogy a kreativitás és precizitás a munkám szerves részét képezi.Az elsődleges célom, hogy minden projektet, legyen az egy esküvői fotózás, egy vállalati reklámfilm vagy egy egyszerű portré, a lehető legjobban elkészítsek. A rugalmasság és az odafigyelés mindig ott van a munkám középpontjában, hiszen hiszem, hogy a részletekben rejlik a szépség.

A tudásomat a média design szakon profi, nagymúltú szakemberektől sajátítottam el. A tanulás és folyamatos fejlődés számomra kulcsfontosságú, hogy mindig naprakész maradjak a legújabb technikák és trendek terén.

“Esküvők, enteriőrök, gasztronómia és portrék egyedi szépségét örökítem meg gyönyörű filmeken és fotókon keresztül, amelyeken minden részlet és pillanat tökéletes”
Mihály Bendegúz
Fotográfus & FILMMAKER
AJÁNLATKÉRÉS

Alkossunk együtt!

Minden fotó és film egy történet, amit meg szeretnék örökíteni. Engedd meg, hogy segítsek elmesélni a te történetedet is, és együtt hozzunk létre valami igazán különlegeset!

Kérj Ajánlatot
A

z ügyfeleim elégedettsége számomra mindennél fontosabb. Minden projekt során arra törekszem, hogy a vágyaik és elvárásaik mindenben kielégüljenek, és hogy a munkámmal igazi értéket teremtsek. Gyorsan és hatékonyan dolgozom, de sosem hagyom figyelmen kívül a minőséget. A végeredmény mindig csak a legjobb lehet.

Miért válassz engem:
  • Precíz és minőségi munka
  • Gyors és profi kivitelezés
  • Rugalmas és fiatalos kommunikáció
  • Elégedett ügyfelek

Az elégedett ügyfelek a legjobb referencia számomra, és büszke vagyok arra, hogy hosszú távú kapcsolatokat építek velük. Az ügyfeleim bízhatnak abban, hogy a projektjüket szenvedélyesen, elkötelezetten és szakértői tapasztalattal fogom kezelni, hogy az elképzeléseik valóra váljanak.

A minőség mindig előtérben van, és az eredmény mindig csak a legjobb lehet. Köszönöm, hogy rám bízod a projektjeidet, és alig várom, hogy még több sikerre szert tegyünk együtt a jövőben!

Szabó Mária
VERES VR

"VR Centerünk bemutató videóját készítette el Bende. Annyira jól sikerült, hogy egy éven át minden hirdetésünk alapja volt a film. Köszönjük századszor is!"

Szeretek előteret adni a portréimnak, ami sokkal izgalmasabbá teszi őket.

Munkásságom

Az alkotás számomra nem csupán munka, hanem szenvedély. A fényképezés és filmezés mágikus világában mindig új kihívásokat keresek és új perspektívákat fedezek fel. A legfontosabb része az életemnek az, amit a kamera mögött töltök. Az ügyfeleim mosolya, elégedettsége és a munkám iránti szeretetük mindig feldob és segít, hogy a legjobb legyek.

01. Fotográfia

Elkötelezettségem a fotózás iránt azt jelenti, hogy sosem elégszem meg azzal, hogy egyszerűen csak rögzítsem a pillanatot. Az igazi művészet az, amikor a fénykép életre kel, és az érzelmek, a hangulat és a történetek is megjelennek rajta. Ez az, amit mindig próbálok elérni minden egyes képemen.

02. Videózás

Az operatőrködés valóban szenvedélyem, és minden projekt során azon agyalok, hogyan hozhatom ki a legjobbat a felvételekből. A részletesen kidolgozott forgatókönyv és a precíz tervezés a kulcs a sikerhez, így mindig biztosíthatom az ügyfelet, hogy semmi meglepetés nem éri őket, és a végeredmény pontosan az elvárásaiknak megfelel majd.

03. Tartalomgyártás

Több éves tapasztalattal rendelkezem tartalomgyártás terén és úgy gondolom, hogy egy jól menedzselt social media rengeteget számít. Szeretek naprakész lenni és követni az aktuális trendeket hogy a tartalmam minél több emberhez eljusspn.

A precizitás, rugalmasság és odafigyelés mindig ott lesz, hogy garantáljuk a sikeres végeredményt. Bízz bennem, hogy elképzeléseidet valóra váltsam!

Összes Szolgáltatás
30+
teljesített projekt
30+
elégedett ügyfél
5
awards winned
5
éves tapasztalat
Create Your Website

Készen állsz, hogy megvalósítsuk elképzeléseidet?

Kapcsolat
Start
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram