Loading
Top

SZOLGÁLTATÁSOK

Görgess le
A fotózás és filmezés által nem csak a világot, hanem saját magunkat is jobban megismerhetjük, és ebben a felfedezésben rejlik az igazi művészet.

Hiszem, hogy minden fényképünk mögött egy érzelem rejtőzik, és ezek az érzések adják azoknak az igazi lényegét és jelentőségét. Minden megszületett fotó/videó egy alkotás, amely örökké megőrzi az életünk emlékeit és visszarepít bennünket az időben, segítve látni, hogyan fejlődünk és változunk.

Fotózni és filmezni azt jelenti számomra, hogy részese lehetek ennek a csodálatos utazásnak, és megőrizhetem az élet apró csodáit, amelyek később is örömet okoznak.

Amit kapsz

Szolgáltatásaim

Fotózás

Fotóim személyre szabottak, hogy minden ügyfelem egyedi igényeit és stílusát tökéletesen tükrözzék, és emlékezetes pillanatokat hozzanak létre.

Videózás

Professzionális reklámfilmek, varázslatos esküvői és rendezvényi videók, valamint ingatlanvideók és kreatív tartalmak - örök emlékeket teremtek minden projekten keresztül.

Tartalomgyártás

A tartalomgyártó szolgáltatásaim között szerepel a fotózás, videókészítés, tartalomírás, social media tartalomkezelés és podcast készítés is, hogy ügyfeleimnek sokféle kreatív tartalmat nyújtsak.

Drón felvétel

Látványos légifelvételek szerelmeseként, drónfelvételek készítését kül- és beltérben egyaránt magas minősegben garantálom! Drón a láthatáron!

Virtuális ingatlantúra

Tegye vonzóbbá ingatlanát, üzletét. Ingatlan ügynökként gyorsabban eladhatja ingatlanát. 3d virtuális ingatlan túra készítés, gyors, hatékony, költséghatékony munkavégzéssel.

Utómunka

Utómunkák közé tartozik minden feladat, ami a videó gyártás része: vágás, effektek, animáció, zene. Illetve a képek fényelése és retusálása.
"Egyszerűen fantasztikusak! A reklámfilmünket olyan profin és kreatívan  készítették el, hogy az azonnal megnövelte a weboldal forgalmát és vonzóbbá tette vállalkozásunkat. Az esküvői videó pedig egyszerűen lélegzetelállító volt - minden fontos pillanatot rögzítettek, és olyan érzelmeket keltettek vele, mintha újra átéltük volna a nagy napot. Csak ajánlani tudom őket!"
Mihály Péter
ARANY FOTEL KFT
MINŐSÉG & PRECIZITÁS

Szeretnél igazán profi és precíz végeredényt?

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy képeid a legjobb fényükben tündököljenek, és emeld ki eseményeid szépségét a professzionális fotózással!

RUGALMAS & FIATALOS

Emeld magasabbra a történetedet!

Az innováció és a szenvedély vezérel és minden egyes projektemet szívvel lélekkel készítek el.

Create Your Website

Készen állsz, hogy megvalósítsuk elképzeléseidet?

Kapcsolat
Start
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram